BAŞKAN ORHAN'DAN ANLAMLI JEST

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye ilçesinde yaşayan ve epilepsi hastası olan Emre Obuz'u doğum gününde ziyaret ederek sürpriz yaptı. 

Obuz ailesini Saltuklu Mahallesi'ndeki hanelerinde ziyaret eden Başkan Orhan, beraberinde getirdiği yaş pastanın mumlarını 25 yaşına giren Emre Obuz ile birlikte üfleyerek söndürdü.

Aile adına bir konuşma yapan kız kardeş Tülin Obuz, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ın her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Kardeşi Emre Obuz'un yapılan süprizden dolayı çok mutlu olduklarını anlatan Obuz," Belediye Başkanımız ne zaman bir sıkıntımız veya problemimiz olsa bize yardımcı oluyor. Kardeşim Emre'de başkanımı çok seviyor ve sosyal medyadan da takip ediyor. Bugün Emre'nin doğum günüydü. Başkanımız sağolsunlar çok güzel bir sürpriz yaptılar ve  kardeşimin doğum gününü birlikte kutladık. Emre'de çok mutlu oldu bunu gözlerinden anlayabiliyorum. Başkanımıza ve ekibine nazik ziyaretleri ve gösterdikleri tevazu için ayrıca teşekkür ediyorum.

Emre Obuz ve ailesinin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Orhan," Emre hayat dolu bir kardeşimiz. Fırsat buldukça kendisini ve ailesini ziyaret ediyoruz. Doğum gününü öğrendik ve kendisine güzel bir sürpriz yapmak istedik. Doğum günü pastasının mumlarına birlikte üfledik. Onu mutlu görmek bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Emre gibi tüm kardeşlerimizin  yanında olmaya devam edeceğiz"şeklinde konuştu.


 


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.