GÜNEŞ ENERJİSİNDE AZİZİYE FARKI

Türkiye'nin Milli Enerji ve Maden Politikası gereğince su, rüzgar ve güneş enerjisini odaklı proje ile eylem planı başlatmasının ardından gözler yenilenebilir enerji kaynaklarına çevrildi. Özel uzun vadede karlı bir yatırım olmasın sebebiyle müteşebbislerin de ilgi alanına giren enerji sektörü hareketlenmeye başladı. 

Aziziye Belediyesi, ilçedeki güneş enerjisi potansiyelini kullanmak ve yapılacak yatırımlarla bölgeye ekonomik katkı sağlamak amacıyla müteşebbisleri bekliyor.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede yenilenebilir enerji kaynakları için yatırım yapmayı planlayan müteşebbislere bizzat eşlik ederek bölgeyi gezdiriyor.

Yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırımın uzun dönemde önemli getirilerinin olduğunu söyleyen Başkan Orhan,'' Bölgemizde yatırım yapacak tüm girişimcilerimizin ve müteşebbislerimizin yanındayız. Aziziye Belediyesi olarak her kolaylığı sağlamaya hazırız. İlçemizde gerçekleştirilecek yatırım sadece buraya değil bölgeye katkı sağlacaktır. Bölgemizde daha önce güneş enerjisi yatırım yapan firmalarımız oldu. Onlar yaptıkları yatırımdan memnun oldular ve yeni müteşebbislerimin bunu gördü ve yatırım yapmaya geliyor. Bu yatırımların bölge insanına önemli katkıları olacak. Yatırımcılarımızın her şartta  yanındayız" dedi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.