BAŞKAN ORHAN KAVAKLIDERE'DE

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, değerlendirme gezileri kapsamında ilçeye bağlı mahallelere ziyaretlerini sürdürüyor.

Bugün akşam Kavaklıdere Mahallesi'ne misafio olan Başkan Orhan, köy konağında burada yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Kavaklıdere Mahalle sakinlerinin her zaman desteklerini en üst seviyede gördüklerini kaydeten Başkan Orhan, ziyaret yaptıkları mahallelerin lokal problerini çözdüklerini, bölgede yaşayan vatandaşlarla istişareler sonucu ortaya çıkan sonuçlara göre hizmetlerini gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Mahalle sakinleri yapılan hizmetlerden memnun olduklarını, Aziziye Belediye'sinin her ihtiyaç duyduklarında yanlarında olduğunu bildirdiler.