BAŞKAN ORHAN’DAN TERAVİH BULUŞMALARI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Ramazan ayı dolayısıyla geleneksel hale getirdiği teravih buluşmalarını sürdürüyor. Hergün farklı bir camide cemaatle buluşan Başkan Orhan, namaz sonrası vatandaşlarla istişare ediyor.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, geleneksel hale getirdiği ramazan istişarelerini sürdürüyor. Huzur ve bereket iklimi olan ramazan ayının manevi atmosferine uygun çalışmalarıyla dikkat çeken Başkan Orhan, bu yıl da bir dizi etkinlikler gerçekleştiriyor. AK Parti Aziziye ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyeleriyle Dadaşkent ile Ilıca’da dönüşümlü olarak hergün farklı bir camide teravih buluşmaları gerçekleştiren Başkan Orhan, namaz sonrası da vatandaşlarla istişare ediyor.
HİZMET UFKUMUZU GÜNCELLİYORUZ
Ramazan ayının manevi hazzını vatandaşlarla birlikte yaşamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Orhan, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan ramazanın Erzurum’da farklı bir iklimde idrak edildiğini söyledi. Göreve başladıktan sonra geleneksel hale getirdikleri teravih buluşmalarını da sürdürdüklerinin altını çizen Başkan Orhan, “Teşkilatımız ve meclis üyelerimizle birlikte dönüşümlü olarak Ilıca ve Dadaşkent’te hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Yaptıklarımızı anlatıyor, planladıklarımızı paylaşıyoruz. Hemşehrilerimizin beklentilerini ve taleplerini dinliyoruz. Oldukça verimli geçen istişarelerde hizmet ufkumuzu güncellememize vesile olan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
RAMAZAN DOLU DOLU GEÇECEK
Ramazan ayında yapacakları programları da ilçe halkıyla paylaşan Başkan Orhan, bu yıl dördüncüsünü düzenleyecekleri geleneksel sokak iftarında yine ilçe halkıyla gönül sofrasında buluşacaklarını kaydetti. Aynı zamanda dayanışma ve paylaşma ayı olan Ramazan ayında zengin ile fakir arasında gönül köprüsü de kurduklarını dile getiren Başkan Orhan, yoksulun yüzünü güldürme noktasında azami gayret sarf ettiklerini vurguladı. Çat kapı iftarlarıyla sofralara konuk olacağını da dile getiren Başkan Orhan, ramazan ayının manevi atmosferine uygun bir dizi çalışmalar yapacaklarını da sözlerine ekledi.
İlçe halkının ramazan ayını da kutlayan Başkan Orhan, huzur ve bereket ayının tüm islam alemi ve insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi temennisiyle sözlerini tamamladı.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.