AZİZİYE BELEDİYESİ İLE ‘OKULLAR HAYAT OLUYOR’

Aziziye Belediyesi, eğitime yönelik destekleriyle ilçedeki okullara hayat veriyor.

05.01.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN YENİYIL MESAJI…

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, “2015 yılına veda ederken, hep birlikte yeni umutlara, yeni heyecanlara yelken açıyoruz.

31.12.2015

BAŞKAN ORHAN, ÜNİVERSİTELİ AK GENÇLİKLE BULUŞTU

Erzurum Üniversite AK Gençlik Teşkilatı tarafından Erzurumlu Emrah Kütüphanesi’nde düzenlenen söyleşi programına konuk olan Başkan Orhan, gençlerle tecrübelerini paylaştı.

28.12.2015

BAŞKAN ORHAN ÇALIŞMALARINI BASINLA PAYLAŞTI

1 Kasım seçimleri sonrası belediyelerin çalışmalarına hız verdiğini ifade eden Orhan, vatandaşların memnuniyeti adına her türlü faaliyeti yürüttüklerini ifade etti.

28.12.2015

DEMİRGEÇİT DE KÖY KONAĞI VE TAZİYE EVİNE KAVUŞTU

İlçeye bağlı Demirgeçit Mahallesi’nde yapılan köy konağı ve taziye evi törenle hizmete açıldı.

22.12.2015

BAŞKAN ORHAN’DAN KANDİL MESAJI

Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, bu kutsal gecenin kâinat ve beşeriyetin yüzyıllardır yolunu gözlediği o Peygamberler Peygamberi'nin doğum günü olduğunu hatırlattı.

21.12.2015

MEMURLAR’DAN BAŞKAN ORHAN’A TEŞEKKÜR

BEMBİRSEN Belediye temsilciliği tarafından düzenlenen programda sendika üyeleri ile Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan öğle yemeğinde bir araya geldiler.

17.12.2015

ÇOCUKLAR TİYATRO İLE BULUŞTURULDU

Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) Gençlik Komisyonu bünyesindeki Kültür Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyun, Aziziye Belediyesi’nin katkılarıyla Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü Nenehatun Konferans Salonu’nda sahnelendi.

17.12.2015

GEZKÖY MEZARLIĞI ESTETİK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU…

11 dönüm alana sahip Gezköy Mezarlığı’nın çevresine 400 uzunluğunda ve 2 metre yüksekliğinde istinat duvarı yapılarak aydınlatıldı.

09.12.2015

BAŞKAN ORHAN, EYÜP’TEN GELEN MİSAFİRLERİ AĞIRLADI

Her yıl farklı konuklarıyla yılsonu toplantısı için sıla-i rahimde bulunan Eyüp Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Cahit Özarslan ve yönetim kurulu üyeleri, bu yıl Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çakır ve Giresunlular Derneğiyle birlikte Erzurum ziyaretini gerçekleştirdiler.

08.12.2015

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.