TERMALSPOR SÜPER LİG’DE

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü hentbol takımı Süper Lig’e yükselerek büyük bir başarının altına imza attı.

26.04.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, “23 Nisan, Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir.

23.04.2016

AZİZİYE’DE 23 NİSAN COŞKUSU BAŞLADI

Aziziye’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu başladı.

21.04.2016

KUTLU DOĞUM HAFTASI

Başta hemşehrilerimiz olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik eder, ülkemizdeki barış ve huzur ortamının tesisine, bütün dünyada akan gözyaşı ve acıların dinmesine, birlik ve beraberliğimizin daha da artmasına vesile olmasını dilerim.

20.04.2016

BAŞKAN ORHAN, GÖNÜLLERE GİRİYOR

Aziziye Belediyesi, sosyal belediyecilik uygulamaları ile de göz dolduruyor.

14.04.2016

BAŞKAN ORHAN, ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRDİ

Bulgaristan’da yapılan U23 Avrupa Serbest Güreş Şampiyonası’nda 74 kiloda şampiyon olan Muhammet Nuri Kotanoğlu ile 86 kiloda üçüncü olan Kadir Yazıcı Başkan Orhan’ı ziyaret ettiler.

14.04.2016

YARIMCA’DA KUR’AN KURSU, KÖY KONAĞI VE TAZİYE EVİ AÇILDI

Açılışa Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

11.04.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN POLİS HAFTASI MESAJI

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171.

09.04.2016

BAŞKAN ORHAN'DAN REGAİB KANDİLİ MESAJI

Regaib Kandili dolayasıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, rahmet, mağfiret ve bereket iklimi olan üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili’nin, iyilik ve hoşgörü hislerinin güçlenmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygularının kuvvetlenmesine vesile olması temennisinde bulundu.

07.04.2016

AZİZİYE BELEDİYESİ VE ÖZEL SEKTÖR İŞBİRLİĞİYLE DADAŞKENT’E DEV YATIRIM

Aziziye Belediyesi, özel sektör işbirliğiyle ilçeye dev bir tesis kazandırdı.

07.04.2016