BAŞKAN ORHAN'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ORHAN'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI-BAŞKAN ORHAN; MİLLETÇE KENETLENDİK30 Ağustos Zafer Bayramının 98.

29.08.2020

BAŞKAN ORHAN'DAN MALAZGİRT ZAFERİ KUTLAMASI

BAŞKAN ORHAN'DAN MALAZGİRT ZAFERİ KUTLAMASI BAŞKAN ORHAN; TÜRK MİLLETİ ZAFERLERLE YAŞAMAYI EKOL HÂLİNE GETİRMİŞTİRTürklerin Anadolu'nun kapılarını açtığı Malazgirt Zaferinin 949.

26.08.2020

AZİZİYE’DE GECE GÜNDÜZ ASFALT MESAİSİ

AZİZİYE’DE GECE GÜNDÜZ ASFALT MESAİSİAziziye Belediyesi, ilçenin tamamında asfalt kaplama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

24.08.2020

AZİZİYE'DE HİZMETLERDE CUMHURİYET TARİHİNİN REKORU KIRILIYOR

AZİZİYE'DE KÖYLERE KİLİT TAŞI-AZİZİYE'DE HİZMETLERDE CUMHURİYET TARİHİNİN REKORU KIRILIYOR-BAŞKAN ORHAN; MAHALLELERİMİZ ABAD OLUYOR69 mahalle statüsünde köyü bulunan ve Erzurum'un en büyük hizmet alanına sahip olan Aziziye ilçesinde belediye hizmetleri aralıksız devam ettiriliyor.

19.08.2020

ILICA İDMANOCAĞI BELEDİYE SPOR BAL LİGİNDE

Ilıca İdmanocağı Belediye Spor BAL liginde -Ilıca İdmanocağı Belediye Spor BAL liginde-Başkan Orhan; Hedefimiz üçüncü ligSon yıllarda büyük başarılar kaydederek iddiasını gösteren Aziziye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Ilıca İdmanocağı Belediye Spor Kulübü Bölgesel Amatör Lige yükseldi.

18.08.2020

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU İÇİN TEMELLER ATILDI

Yarı olimpik yüzme havuzu için temeller atıldı -Aziziye'de yatırım yağmuru-Yarı olimpik yüzme havuzu için temeller atıldı-Başkan Orhan; Geleceğin milli yüzücüleri Aziziye'den çıkacakAziziye ilçe sınırları içinde ilk Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için temeller atıldı.

18.08.2020

EHRAM ÜRÜNLERİ YOK SATIYOR

Ehram ürünleri yok satıyor-Başkan Orhan; Hem kültürümüzü yaşatıyoruz hemde istihdama katkı sağlıyoruzErzurum 1.

13.08.2020

GURUP KÖYLERİNE 600 BİN TON ASFALT

-GURUP KÖYLERİNE 600 BİN TON ASFALT -KANDİLLİ YOLUNA SIFIR ASFALT -BAŞKAN ORHAN; ASFALTSIZ KÖY YOLUMUZ KALMADI Aziziye Belediyesi sınırları içinde bulunan Kandilli yolu üzerindeki mahalle statüsünde uzun zamandan beri yapımı planlanan köy yollarının asfalt çalışmaları bitirilme aşamasında.

11.08.2020

ANAOKULU ÖĞRETMENİNDEN ALKIŞLANACAK UYGULAMA

Anaokulu öğretmeninden alkışlanacak uygulama -Başkan Orhan; Eğitim projelerine sonuna kadar destekçi olacağız Aziziye İlçesi’ne bağlı Alaca Mahallesi Yunus Emre Yücelik İlkokulu, öğretmen Fatma Nur Avcı’nın hünerli elleriyle yeniden hayat buldu.

10.08.2020

AZİZİYE’DE ASFALT ATAĞI

AZİZİYE’DE ASFALT ATAĞI-YENİ İMAR YOLLARI ASFALT İLE TANIŞIYOR-BAŞKAN ORHAN; 10 BİN TON ASFALT KAPLAMA YAPACAĞIZAziziye Belediyesi tarafından yeni hizmet sezonu ile birlikte ilçe sınırları dahilinde 10 bin ton asfalt kaplamanın yapılacağı açıklandı.

06.08.2020