BAŞKAN ORHAN’DAN MEDYA ÇIKARMASI

BAŞKAN ORHAN’DAN MEDYA ÇIKARMASI -“GÜÇLÜ MEDYAMIZ İLE ERZURUM DAHADA GÜÇLENECEK” -YEREL YÖNETİMLERİN KILAVUZU MEDYA OLMALIDIR Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum’da faaliyet gösteren basın kuruluşları ve gazeteci cemiyetlerine ziyaret gerçekleştirdi.

13.02.2020

BAŞKAN ORHAN; METRUK YAPILAR İLE SUÇ UNSURLARINI ORTADAN KALDIRIYORUZ

AZİZİYE’DE YIKIM ÇALIŞMALARI-KAR KIŞ DEMEDEN YIKIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR-BAŞKAN ORHAN; METRUK YAPILAR İLE SUÇ UNSURLARINI ORTADAN KALDIRIYORUZAziziye Belediyesi yoğun kış şartlarına aldırış etmeksizin ilçe sınırları içerisinde bulunan metruk yapıların yıkımlarına başladı.

11.02.2020

AZİZİYE’DE KARLA ETKİN MÜCADELE

AZİZİYE’DE KARLA ETKİN MÜCADELEAziziye Belediyesi kent merkezinde ve kırsalda karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

10.02.2020

AZİZİYE’NİN CAZİBESİ SÜRÜYOR

-AZİZİYE’NİN CAZİBESİ SÜRÜYOR -NÜFUS ARTIŞINDA BEKLENEN GELİŞME -AZİZİYE’NİN NÜFUSU 63 BİN 502 Erzurum’un son yıllarda en fazla popülaritesi artan ilçelerin başında gelen Aziziye son Türkiye İstatistik Kurumunun 2019 nüfus sayımı ile yine Erzurum’un en cazip ilçelerinden biri oldu.

04.02.2020

BAŞKAN ORHAN; ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUKLARI GELECEĞİMİZİ EMİN KILIYOR -

PALANDÖKEN ONLARLA ŞENLENDİ -BAŞKAN ORHAN; ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUKLARI GELECEĞİMİZİ EMİN KILIYOR -ERZURUM KIŞ SPORLARINDA İDDİALI GELİYOR -AZİZİYE BELEDİYESİ KIŞ SPORU İÇİN SPOR KULÜBÜ HAZIRLIĞINDA Hemen her alanda yaptığı hizmetlerle adını duyuran Aziziye Belediyesi yarı yıl tatilini fırsat bilerek ilçedeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine düzenlediği kayak kursu ile ilgi odağı oldu.

03.02.2020

BAŞKAN ORHAN; SEMT PAZARINDA

BAŞKAN ORHAN; SEMT PAZARINDA -PAZAR ESNAFI TALEP ETTİ BAŞKAN ORHAN DİNLEDİ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye İlçesi’nde Çarşamba ve perşembe günleri kurulan semt pazarlarında pazar esnafının sorunlarını dinliyor.

30.01.2020

OSB ESNAFINA BAŞKAN ORHAN JESTİ

OSB ESNAFINA BAŞKAN ORHAN JESTİ -EHRAM TASARIMLARI ARTIK HER YERDE Erzurum kültürünün zenginlikleri arasında yer alan ve kadınlarımızın yıllarca giysi alarak kullandığı ehram,  Aziziye Belediyesi tarafından coğrafi işaret olarak tescil ettirilmesi sonrasında modern tasarımları ile Türkiye’nin gözdesi oldu.

28.01.2020

AZİZİYELİ ÇOCUKLAR GELECEĞE KAYIYOR

AZİZİYELİ ÇOCUKLAR GELECEĞE KAYIYOR -KAYAK ÖĞRENİP TATİL YAPTILAR Aziziye Belediyesi, Kar Spor ve Erzurum Kayak Kulübü’nün öncülüğünde ilkokul öğrencilerinin kayak öğrenmesini amaçlayan kayak kursu başladı.

24.01.2020

BAŞDANIŞMAN KÜÇÜKYILMAZ’DAN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

BAŞDANIŞMAN KÜÇÜKYILMAZ’DAN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET -BAŞKAN ORHAN’DAN OLTU TAŞI TESPİH VE TABLO HEDİYESİ Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr.

22.01.2020

BAŞKAN ORHAN; DÜNYA SİYASETİNE YÖN VERİYORUZ

-ILICA’DA İÇ VE DIŞ SİYASET KONUŞULDU -BAŞKAN ORHAN; DÜNYA SİYASETİNE YÖN VERİYORUZ Aziziye Belediyesi tarafından Ilıca’da bulunan Prof.

20.01.2020