ORHAN; ÖNCE İSTİŞARE SONRA HİZMET

-BAŞKAN ORHAN EV GEZİLERİNDE Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, sıklıkla yaptığı ev ziyaretleriyle dikkatleri üzerine çekerken vatandaş nezdinde de bu davranışı takdir görüyor.

13.07.2018

BEYAZ MASA’DA 7/24 HİZMET

-CANLI DESTEK HATTI İLE AZİZİYE FARKI -BAŞKAN ORHAN: VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ          Sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çeken Aziziye Belediyesi, vatandaşlardan gelen her talebi dinleyip çözüm üretiyor.

13.07.2018

ERZURUM’UN EN HIZLI BÜYÜYEN İLÇESİ AZİZİYE

-AZİZİYE’DE İMAR YOLLARI AÇILIYOR Kentleşme ve imarlaşmanın en yoğun olduğu ilçelerin başında gelen Aziziye, buna orantılı olarak artan nüfusu ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

11.07.2018

HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK SOKAĞI

-ÇOCUK SOKAĞI PROJESİ İÇİN SON HAZIRLIKLAR-AZİZİYE BELEDİYE MECLİSİ’NDEN ÖRNEK KARARAziziye Belediyesi tarafından doğuda eşine az rastlanan proje için tüm hazırlıklar yapıldı.

09.07.2018

AZMEK FABRİKA GİBİ ÇALIŞIYOR

-BAŞKAN ORHAN; AZMEK’İ DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ -AZMEK’İN MÜDAVİMLERİ GELİNLİK KIZLAR Aziziye Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Aziziye Meslek Edindirme Kursları (AZMEK) adeta fabrika gibi çalışarak kursiyerlerine de kazandırıyor.

06.07.2018

BAŞKAN ORHAN EV TOPLANTILARINDA

24 Haziran Milletvekililği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gezmedik ssokak esnaf bırakmayan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, seçim sonrasında da vatandaşlarla istişarelerini sürdürüyor.

05.07.2018

ORHAN; 3 TEMMUZ ERZURUM’UN ŞAHLANIŞIDIR

-BAŞKAN ORHAN’DAN MİLLİ MÜCADELE VURGUSU -ERZURUM DESTANLARIN DESTANINI YAZAN ŞEHİR Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Erzurum’a geldiği gün olan ve milli mücadelenin dönüm noktası olarak kabul edilen 3 Temmuz 1919 yılının sene-i devriyesi münasebetiyle Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan yazılı bir açıklama yaptı.

03.07.2018

ILICALI; DURMAK YOK YOLA DEVAM

Adalet ve Kalkınma Partisi 22.

27.06.2018

TARIKDAROĞLU'NA TEŞEKKÜR PLAKETİ

27.

27.06.2018

BAŞKAN ORHAN; CUMHUR İTTİFAKINA KULLANILAN HER OY ÜLKEMİZİM GELECEĞİNİ TEMİNAT ALTINA ALACAKTIR

- 24 HAZİRAN’DA SANDIKLARDAN YENİ REKORLARLA ÇIKACAĞIZ -BAŞKOMUTANIMIZ SAYESİNDE ÇOK YAKINDA KANDİL’DEN TERÖRİSTLERİN TAMAMEN TEMİZLENDİĞİNİ KONUŞACAĞIZ   Ramazan Bayramı münasebetiyle AK Parti Aziziye Teşkilatı üyeleriyle düzenlenen bayramlaşma töreninde 24 Haziran seçimleri öncesinde moral depolandı.

20.06.2018

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.