BAŞKAN ORHAN’DAN ÖĞRETMENLERE ANLAMLI JEST

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, öğretmenler günü dolayısıyla anlamlı bir jest yaptı.

24.11.2014

MİLLİLER ILICA TERMAL’E HAYRAN KALDI

2016 Olimpiyatları öncesinde hazırlık kamplarına devam eden Türk Judo Milli takımı, çalışmalarına Erzurum’da devam ediyor.

23.11.2014

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yetiştiren saygıdeğer öğretmenlerimizin ve eğitim camiasının “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutluyor; başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aramızdan ayrılan tüm öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.

23.11.2014

BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDEN ILICA TERMAL TESİSLERİ’NE TAM NOT

Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri Aziziye ilçesinde incelemelerde bulundular.

19.11.2014

TERMALSPOR SÜPER BAŞLADI

Hentbol 2.

18.11.2014

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'A RAHMETLE ANIYORUZ

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'A RAHMETLE ANIYORUZ.

BAŞKAN ORHAN TABYALARA YÜRÜDÜ

Osmanlı- Rus Savaşı'nda düşmesi üzerine Erzurum halkının 137 yıl önce taş, sopa ve baltalarla geri aldığı Aziziye Tabyaları'na bu yıl ikincisi düzenlenen 'Erzurum Tarihine Yürüyor' adlı etkinliğe katılan on binlerce kişi atalarının izinde yürüdü.

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN BÜYÜK KÜLTÜR HİZMETİ

Aziziye Belediyesi, Erzurum tarihi açısından büyük önem arzeden değerli bir eseri okuyucularıyla buluşturdu.

MUHARREM AYI DOLAYISIYLA AŞURE DAĞITILDI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, sosyal belediyecilik uygulamaları kapsamında organizasyonun gerçekleştiğini belirterek, Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir ay olduğunu söyledi.

BAŞKAN ORHAN, BASINLA ÇALIŞMALARINI PAYLAŞTI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “İlçeyi bir bütün olarak ele alıp, örnek bir yaşam merkezi haline getirmek için çalışıyoruz.

03.11.2014