AZİZİYE ŞANTİYEYE DÖNÜŞTÜ

-KALDIRIM VE ASFALT ÇALIŞMALARI BİR ARADA-GİRİLMEDİK SOKAK KALMADI Aziziye Belediyesi tarafından yeni sezonla birlikte başlatılan asfalt çalışmaları son aşamaya geldi.

02.10.2018

DOĞU’DA BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

-AZİZİYE YENİ TREND ÇOCUK OYUN HAVUZLARI-OYUN HAVUZLU PARK ÇOCUKLARLA DOLDU TAŞTI Aziziye Belediyesi sosyal belediyecilikte ki projelerine bir yenisini ekleyerek geleneği bozmadı.

26.09.2018

BAŞKAN ORHAN YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE GÖRDÜ

-AZİZİYE’DE YOĞUN MESAİ-BAŞKAN ORHAN; KALICI HİZMETLER YAPMA AMACINDAYIZ-AZİZİYE’DE ADIM ADIM BELEDİYE HİZMETİAziziye Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmalarının yanı sıra rutin hizmetlerini de aralıksız sürdürüyor.

24.09.2018

BAŞKAN ORHAN, ANAOKULLARI GEZDİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, beraberinde AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ile ilçe sınırlarında bulunan anaokullarını gezdiler.

24.09.2018

BAŞKAN ORHAN’DAN CUMA İSTİŞARESİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Cuma namazı sonrasında Başkan Yardımcılarından Cihan Paloluoğlu ve Saltuklu Mahalle Muhtarı Gürbüz Özer vatandaşlar ile birlikte yol üzerinde sohbetler yaparak istişarelerde bulundu.

22.09.2018

KANDEMİR, ERZURUM’DA

BAŞKAN ORHAN; AK PARTİ TEŞKİLATLARININ UYUMU GÖZ KAMAŞTIRIYOR AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir, bir dizi gezi ve ziyaretlerde bulunmak için geldiği tarifeli uçakla Erzurum’a indi.

21.09.2018

BAŞKAN ORHAN; AŞURE AYININ BEREKETİYLE BEREKETLENELİM

-AZİZİYE’DE 5 BİN KİŞİYE AŞURE DAĞITILDI Aziziye Belediyesi tarafından ‘Aşure Günü münasebetiyle aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

21.09.2018

TARIM FUARINA YOĞUN İLGİ

-BAŞKAN ORHAN; ERZURUM FUARLAR ŞEHRİ OLACAK Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde açılışı yapılan Tarım ve Hayvancılık Fuarına vatandaşların yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

19.09.2018

AZİZİYE’DE DEV YATIRIM

-GELECEĞİN HAFIZLARI AZİZİYE’DE YETİŞECEK-BAŞKAN ORHAN; İNSANA YATIRIMLAR İÇİN HER ZAMAN İMKAN VERİYORUZ Diyanet İşleri Başkanlığı, Aziziye Belediyesi ve Aziziye Kaymakamlığı’nın katkıları ile Mehmet Gürgür Derneği tarafından yapımı planlanan ‘Mehmet Gürgür Hafızlık ve Gençlik Merkezi’ temeli düzenlenen törenle atıldı.

19.09.2018

AZİZİYE BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME TAM DESTEK

-BAŞKAN ORHAN; GELECEK NESİLLER İÇİN AMADEYİZ-AZİZİYE’DE EĞİTİM-ÖĞRETİM HEYECANI Erzurum il ve ilçelerde yaklaşık 179 bin öğrenci için ilk ders zili bugün çaldı.

17.09.2018

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.