AZİZİYE’DE İSTİŞARE TURU

AZİZİYE’DE HİZMET SUNUMU BAŞKANLAR AZİZİYE’DE BULUŞTU AK Parti Aziziye Saltuklu Mahalle temsilciliğinde istişare toplantısı yapıldı.

19.12.2018

GÖNÜLDEN GÖNÜLE AZİZİYE İLE BİRLEŞEN YÜREKLER

GÖNÜLLER AZİZİYE’DE BİRLEŞİYORAziziye Belediyesi, Gönülden Gönüle Aziziye projesiyle sosyal belediyecilik alanında bir ilke daha imza atmayı başardı.

18.12.2018

AZİZİYE’DE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI

BAŞKAN ORHAN: AK GENÇLİK YÜZÜMÜZÜN AKIDIR BAŞKAN ORHAN: AK GENÇLİK LİDERİNİN ARDINDA Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, AK Parti Aziziye Gençlik Kolları Teşkilatı’nın düzenlediği danışma meclisi toplantısında gençlerle buluştu.

12.12.2018

BAŞKAN ORHAN: MÜHENDİSLİK İNSANLIK İÇİN ÜRETİR

BAŞKAN ORHAN: YAŞAMIN BAŞLADIĞI YERDE MÜHENDİSLİK BAŞLAR Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan 5 Aralık Dünya Mühendisler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

05.12.2018

BAŞKAN ORHAN: ENGELLERİ HEP BİRLİKTE AŞIYORUZ

BAŞKAN ORHAN, ENGELLİ KARDEŞLER YASİN İLE EMİN’İ AĞIRLADIBAŞKAN ORHAN: ÖNCE YÜREĞİMİZDE VE ZİHNİMİZDE ENGELLERİ AŞMALIYIZ Aziziye Belediye Başkanım Muhammed Cevdet Orhan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engeli gençler Yasin ve Emin’i ağırladı.

03.12.2018

AZİZİYE’DE 4.5 YILLIK HİZMETLER GÖZ DOLDURDU

BAŞKAN ORHAN, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİBAŞKAN ORHAN: YAPTIĞIMIZ ESERLERİN MİMARI HALKIMIZBAŞKAN ORHAN: İSTİŞARE BAŞARIYI GETİRDİ Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçeye bağlı 72 mahallenin muhtarlarıyla bir araya gelerek 4 buçuk yıllık hizmetlerin sunumunu yaptı.

28.11.2018

BAŞKAN ORHAN: GELECEĞİ ÖĞRETMENLERİMİZLE İNŞA EDECEĞİZ.

‘GÖNÜLDEN GÖNÜLE AZİZİYE’ PROJESİYLE EĞİTİME TAM DESTEK   Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

23.11.2018

BAŞKAN ORHAN; O’NUN AHLAKI İLE AHLAKLANMALIYIZ

Peygamberimiz iki cihan serveri Hazreti Muhammed Mustafa’nın dünyaya teşrif ettiği gün olan Mevlid Kandili münasebetiyle Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bir mesaj yayımladı.

19.11.2018

AZİZİYE’DE EĞİTİM İSTİŞARESİ

BAŞKAN ORHAN; EĞİTİM İÇİN SEFERBER OLDUKOKUL MÜDÜRLERİ EĞİTİM SORUNLARINI TARTIŞTIGÖNÜLDEN GÖNÜLE AZİZİYE PROJESİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI Eğitime yaptığı yatırımlarla her fırsatta adından söz ettiren Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçede görev yapan okul müdürleri ile eğitim sorunlarını masaya yatırdı.

15.11.2018

AZİZİYE YEŞİLE DOYACAK

DAHA YEŞİL BİR AZİZİYE İÇİN FİDAN DİKİM ŞÖLENİ Aziziye Belediyesi öncülüğünde Kaymakamlık ve Tarım İlçe Müdürlüğünün organizasyonu ile Aziziye İlçesi Kahramanlar Köyü’nde Daha Yeşil Bir Aziziye için Fidan Dikim Şöleni düzenlendi.

15.11.2018

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Aydınlatma Metni ile Çerez Politikası'nı inceleyebilirsiniz.