AZİZİYE’DE 24 SAAT KAR MESAİSİ

Haftasonundan itibaren Erzurum genelinde etkili olan yoğun kar yağışına karşı Aziziye Belediyesi ilçe sınırlarında tüm imkanlarını seferber etti.

29.01.2016

BAŞKAN ORHAN, 2023 GENÇLİK POLİTİKALARI ÇALIŞTAYI’NDA KONUŞTU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Belediyecilik yol yapmak veya kaldırım yapmaktan ötedir.

21.01.2016

ILICALI VE ORHAN’DAN ILICA’DAKİ AFETZEDELERE MÜJDE

Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Ilıca Mahallesi’nde 2004 yılında meydana gelen sel felaketinde mağdur olan ve ardından Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan konutlara taşındıktan sonra arsa paralarını alamayan hak sahiplerinin mağduriyeti gideriliyor.

20.01.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN PROF. DR. AKDAĞ’A KENTSEL DÖNÜŞÜM BRİFİNGİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof.

16.01.2016

AZİZİYE’DE KÖYLERİN SORUNLARI BİRER BİRER ÇÖZÜLÜYOR

Aziziye Belediyesi, mahalle statüsündeki köyleri birer birer köy konağına kavuşturuyor.

12.01.2016

BAŞKAN ORHAN ‘GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, büyük fedakarlıklarla görev yapan ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

10.01.2016

AZİZİYE BELEDİYESİ İLE ‘OKULLAR HAYAT OLUYOR’

Aziziye Belediyesi, eğitime yönelik destekleriyle ilçedeki okullara hayat veriyor.

05.01.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN YENİYIL MESAJI…

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, “2015 yılına veda ederken, hep birlikte yeni umutlara, yeni heyecanlara yelken açıyoruz.

31.12.2015

BAŞKAN ORHAN, ÜNİVERSİTELİ AK GENÇLİKLE BULUŞTU

Erzurum Üniversite AK Gençlik Teşkilatı tarafından Erzurumlu Emrah Kütüphanesi’nde düzenlenen söyleşi programına konuk olan Başkan Orhan, gençlerle tecrübelerini paylaştı.

28.12.2015

BAŞKAN ORHAN ÇALIŞMALARINI BASINLA PAYLAŞTI

1 Kasım seçimleri sonrası belediyelerin çalışmalarına hız verdiğini ifade eden Orhan, vatandaşların memnuniyeti adına her türlü faaliyeti yürüttüklerini ifade etti.

28.12.2015