BAŞKAN ORHAN, GÖNÜLLERE GİRİYOR

Aziziye Belediyesi, sosyal belediyecilik uygulamaları ile de göz dolduruyor.

14.04.2016

BAŞKAN ORHAN, ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRDİ

Bulgaristan’da yapılan U23 Avrupa Serbest Güreş Şampiyonası’nda 74 kiloda şampiyon olan Muhammet Nuri Kotanoğlu ile 86 kiloda üçüncü olan Kadir Yazıcı Başkan Orhan’ı ziyaret ettiler.

14.04.2016

YARIMCA’DA KUR’AN KURSU, KÖY KONAĞI VE TAZİYE EVİ AÇILDI

Açılışa Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

11.04.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN POLİS HAFTASI MESAJI

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171.

09.04.2016

BAŞKAN ORHAN'DAN REGAİB KANDİLİ MESAJI

Regaib Kandili dolayasıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Orhan, rahmet, mağfiret ve bereket iklimi olan üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili’nin, iyilik ve hoşgörü hislerinin güçlenmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygularının kuvvetlenmesine vesile olması temennisinde bulundu.

07.04.2016

AZİZİYE BELEDİYESİ VE ÖZEL SEKTÖR İŞBİRLİĞİYLE DADAŞKENT’E DEV YATIRIM

Aziziye Belediyesi, özel sektör işbirliğiyle ilçeye dev bir tesis kazandırdı.

07.04.2016

KUMLUYAZI, KÖY KONAĞI VE TAZİYE EVİ İLE İMAM EVİNE KAVUŞTU

Aziziye Belediyesi mahalle statüsündeki köylere yönelik yatırımlarını sürdürüyor.

05.04.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN GENÇ BEYİNLERE JEST

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, TÜBİTAK tarafından düzenlenen "47.

25.03.2016

ILICA TERMAL TESİSLERİ’NİN OTEL BÖLÜMÜ YENİLENİYOR

Aziziye Belediyesi, Ilıca Termal Tesisleri’ni yeni bir vizyona kavuşturuyor.

25.03.2016

BAŞKAN ORHAN’DAN YAŞLILAR HAFTASI MESAJI

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Her insan için değişik anlam ve önem arz eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir.

21.03.2016