BAŞKAN ORHAN’DAN PERSONELİNE İFTAR YEMEĞİ

Belediye hizmet binasının bahçesinde düzenlenen birlik ve beraberlik iftar yemeği oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşti.

28.06.2016

İLBANK YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÜSTÜN’DEN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

Beraberinde İller Bankası Erzurum Bölge Müdürü Metin Yılmaz ile birlikte belediyeye gelen Üstün, Başkan Orhan’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

28.06.2016

AZİZİYE HALKI ‘GÖNÜL SOFRASI’NDA BULUŞTU

Aziziye Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği sokak iftarlarının üçüncüsü yoğun katılımla Dadaşkent’te gerçekleştirildi.

27.06.2016

BAŞKAN ORHAN, MUHTARLARLA İFTAR VE İSTİŞARE ETTİ

Başkan Orhan, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bedri Özdemir ile belediye başkan yardımcılarının katıldığı iftar yemeğinde muhtarlarla bir araya geldi.

24.06.2016

BAŞKAN ORHAN, MECLİS ÜYELERİ VE AİLELERİYLE İFTARDA BULUŞTU

Başkan Orhan, belediye meclis üyeleri ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

22.06.2016

BAŞSAVCI ÇİÇEKLİ, BAŞKAN ORHAN’A VEDA ETTİ

Son Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) kararnamesiyle, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ahmet Çiçekli, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a veda ziyaretinde bulundu.

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR’DEN BAŞKAN ORHAN’A ZİYARET

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti.

BAŞKAN ORHAN’DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Geleneğimizde, baba, ailenin temel direği olarak görülmekte olup, koruyuculuğu, kollayıcılığı ile aile değerlerimizin korunmasında, örf ve ananemizin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir.

BAŞKAN ORHAN, TEOG BİRİNCİSİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, TEOG birincisi öğrenciyi bilgisayarla ödüllendirdi.

17.06.2016

BAŞKAN ORHAN ŞEHİRDER’E KONUK OLDU

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği’nin (ŞEHİRDER) ‘Ramazan Söyleşileri’ programına konuk oldu.

17.06.2016